Inleiding

Welkom bij Story Creator Mode

Maak als nooit tevoren kennis met de geschiedenis en duik dieper in Assassin's Creed Odyssey met de Story Creator Mode, waarmee je je eigen verhalen in het Oude Griekenland kunt creëren. Alles draait om creatieve vrijheid en met een missie-editor en en vertakkend dialoogsysteem is de enige beperking jouw fantasie. Speel creaties van andere gebruikers en ervaar nieuwe door de gemeenschap zelf vertelde verhalen.
Verhalen spelen

Menu Verhalen

Zoek door de community gecreëerde Verhalen of voeg de Verhalen die je wilt spelen toe aan je menu Verhalen zodat je ze in je menu Missies in het spel terug kunt vinden.
Ontdek Verhalen
Verhalen maken

Story Creator

Schrijf je eigen verhalen met geliefde historische en fictieve personages uit Assassin's Creed Odyssey en voorzie ze van gameplay, eigenhandig geschreven dialogen en een mix van missiedoelen. Kies uit een keuze aan vertrouwde missiedoelen om leuke en uitdagende verhalen te maken. De interface van de Story Creator is uitsluitend Engelstalig beschikbaar.
Maak een Verhaal
Uitleg

Leer creëren

Ga samen met Herodotus op reis door Griekenland om de Story Creator Mode door en door te leren kennen. Dit zijn tutorials die iedereen wat te bieden hebben, van de basistechnieken tot de meest geavanceerde opties.
Meer informatie