Square Curl
Square Curl
Het Oude Griekenland 431 v. Chr.

BELEEF DE EPISCHE ODYSSEE VAN EEN LEGENDARISCHE GRIEKSE HELD

Een gouden tijd van goden, helden, schoonheid en oorlog.

World

LAUNCH TRAILER

Bepaal je eigen lot!

World

ER WACHT JE EEN WERELD VOL GEVAAR

Bereid je voor om de uitdagingen te overwinnen en ontdek de avonturen die je wachten in het oude Griekenland.

World
Voor PC / XBOX ONE / PS4

Nu verkrijgbaar

Krijg toegang tot 2 belangrijke verhaallijnen, Assassin's Creed 3 REMASTERED en meer!

KOOP NU
World

KIES JOUW LOT

Je was het oudste kind van een Spartaanse generaal en voorbestemd om te sterven... maar je overleefde. Nu moet je op een odyssee gaan om de geheimen van je bloedlijn te achterhalen. Van outcast tot levende legende, je beslissingen tijdens je reis bepalen het lot van het Oude Griekenland.

World
GRIEKENLAND 431 V. CHR.

IN EEN EPISCHE OPEN WERELD BOORDEVOL AVONTUUR

Van besneeuwde bergtoppen tot de diepte van de Egeïsche Zee. Verken een heel land boordevol drukke steden, nog niet ontdekte locaties en verborgen schatten. De levendige en dynamische wereld, vol mythen en gevaren, evolueert constant en reageert op jouw beslissingen.

World

ZEIL OVER MYSTERIEUZE ZEEËN & VECHT

Zeil naadloos door levendige eilanden en gevaarlijke zeeën. Pas het uiterlijk van je schip aan, upgrade wapens om je sterke punten te ondersteunen en neem bemanningsleden met unieke voordelen aan om zeegevechten aan je stijl aan te passen.

World

EN DUIK DIEP IN HET OUDE GRIEKENLAND

Op de bodem van de oceaan ligt een mysterieuze wereld te wachten om ontdekt te worden. Duik het kristalheldere water in om vergeten gezonken ruïnes en tempels te onderzoeken, plunder schatten uit scheepswrakken en ontdek lang geleden vergeten onderzeese grottensystemen.

World

VECHT VOOR JEZELF

Laat zien wat voor geweldige krijger je bent en verander het verloop van de Peloponnesische Oorlog.

World

MET LEGENDARISCHE VAARDIGHEDEN

Je bent een directe afstammeling van Leonidas, de koning van Sparta, en je hebt zijn gebroken speer geërfd waarmee je kunt beschikken over legendarische vaardigheden, die je aan je speelstijl kunt aanpassen en kunt verbeteren.

World

IN EPISCHE GEVECHTEN

Een wereld in oorlog. Laat je vaardigheden als krijger zien in grootschalige epische veldslagen tussen Athene en Sparta met honderden soldaten.

World

KIES WIE JE WILT ZIJN

Voor de eerste keer kun je in Assassin's Creed zelf bepalen als welke held je aan deze epische reis begint: Kassandra of Alexios.

World

KIES JE EIGEN SPEELSTIJL

Bereid jezelf voor op oorlog. Pas met gebruik van allerlei vaardigheden je speelstijl aan, van krijger tot sluipmoordenaar en zelfs schutter. Dankzij een uitgebreid arsenaal aan wapens, zoals speren en zwaarden, en unieke uitrustingen kun je op allerlei verschillende manieren dood en verderf zaaien. Pas elk onderdeel van je uitrusting aan en verbeter je vaardigheden om jezelf een voorsprong in het gevecht te geven.

World

KIES JE EIGEN PAD

Geen verkeerde paden, geen verkeerde beslissingen, eindeloze mogelijkheden. Jouw beslissingen geven de wereld om je heen vorm met meer dan 30 uur aan dialoogkeuzes, die uitlopen op verschillende eindes van de game. Let op wat je kiest, want dat kan je verlies tot gevolg hebben.

World

LEEF JE ODYSSEE

Assassin's Creed® Odyssey laat je zelf bepalen welk pad je bewandelt in het gouden tijdperk van het Oude Griekenland. Word een legendarische held en ontdek de geheimen van je verleden.

KOOP NU