arrowLeft arrowRight play asscreedf2 lambda mu hand alpha beta gamma delta epsilon zeta eta theta iota kappa arrow-down pc ps4 ps4 download xbox1 xbox1 download arrow arrow-right arrow-up twitter facebook facebook like glyph-error glyph-all glyph-friends glyph-mine glyph-trending flag filter calendar plus heart
[2017-10-20] twitch

Twitch en Ubisoft samenwerking voor Assassin's Creed® Origins onthuld

20-10-2017 12:00

Over de jaren, zijn Twitch en de streamer community gegroeid en zijn het belangrijke spelers geworden in de industrie, daarom zijn we verheugd om onze samenwerking aan te kondigen voor Assassin's Creed® Origins.

De game is een nieuw hoofdstuk voor de Assassin's Creed® franchise, we willen de game goed laten zien en spelers het laten spelen zoals ze willen met de speelstijl die zij verkiezen. Assassin's Creed® Origins zit vol met geweldige content om te streamen, of het nu de majestueuze setting van het Oude Egypte is, het nieuwe gevechtssysteem en de RPG mechanica, of de hoeveelheid quests die je kan volgen.

Om onze waardering voor de Twitch community te tonen, hebben we enkele heel unieke items voor Twitch Prime leden gecreëerd, die allemaal in het Master Assassin Pack zitten:

 • De 'Aguilar Outfit', om over de daken van Alexandrië of Memphis te lopen terwijl je er uitziet zoals Aguilar, van de Assassin's Creed film.
 • Het 'Twitch zadel', om je in stijl door de Nijl Delta of de woestijn te laten rijden met je betrouwbaar 'Partner' paard.
 • Het 'Predator Gear Pack' waarmee je je vaardigheden kan tonen met exclusieve wapens: het 'Immortal' zeldzame zwaard, de 'Adamant Reed' zeldzame speer en de'Quagga' zeldzame Predator Boog.
 • En een extra Drachmen buidel.

Om je content vrij te spelen:

 • Stap 1: Zorg ervoor dat je een twitch-account hebt en lid bent van Twitch Prime.
  Als je nog geen account hebt, kun je er een aanmaken op de officiële website van Twitch.
  Als je wilt weten hoe je je Twitch-account in een Twitch Prime-account wilt veranderen, kun je deze Twitch-gids raadplegen.
  Het is eenvoudig om je bonuscontent op te halen. Ga naar de officiële website van Twitch en open een willekeurig kanaal. Links vind je een navigatiebalk. Klik daar op 'Free with Prime' en vervolgens op Assassin's Creed Origins.
 • Stap 2: Verbind met je Ubisoft account op de website om het te linken met je Twitch account.
  www.assassinscreed.com/twitchredeem
 • Stap 3: Kies je platform en bevestig. Je content zal beschikbaar zijn op het door jou geselecteerde platform wanneer je de game opnieuw opstart.

Je kan je exclusieve Twitch Prime content inlossen van 27 oktober tot en met 31 december 2017.

Aanbevolen Nieuws