arrowLeft arrowRight play asscreedf2 lambda mu hand alpha beta gamma delta epsilon zeta eta theta iota kappa arrow-down pc ps4 ps4 download xbox1 xbox1 download arrow arrow-right arrow-up twitter facebook facebook like glyph-error glyph-all glyph-friends glyph-mine glyph-trending flag filter calendar plus heart
[2017-07-06] EMEA - ACO publishing - HEADER

Assassin's Creed Origins: Boeken & Comics

06-07-2017 09:00

Stap verder in de wereld van Assassin's Creed Origins en verbreed je kennis van de game.Assassin’s Creed Origins Desert Oath, het boek, voorafgaand aan de game.

Ontdek Assassin’s Creed Origins Desert Oath, geschreven door Olivier Bowden, schrijver van de eerdere Assassin’s Creed boeken. De roman speelt zich af voor de gebeurtenissen van de game en vertelt het verhaal van een jonge Bayek die in de voetsporen van zijn vader treedt. Op zoek naar antwoorden buiten de veiligheid van zijn geboortedorp. Zijn reis leidt hem langs de Nijl door een land in beroering waarbij hij oog in oog komt te staan met de gevaren en mysteries van de Medjay.

Uitgegeven door Ubisoft en Penguin Random House

Pre-order het boek nuThe Art of Assassin’s Creed Origins, het artbook

The Art of Assassin’s Creed Origins onthult de geheimen van de creatie van de game met een uitgebreide selectie aan art: conceptschetsen, stadsplattegronden, personagestudies en prachtige schilderijen. Commentaar en notities van de artiesten en ontwikkelaars leiden je door het hele artbook.

Uitgegeven door Titan Books

Pre-order het artbook nuAssassin’s Creed Origins : De complete officiële gids

De officiële Strategy Guide bevat een algemene Wapens en Uitrustingsgids en een 100% voltooiing walkthrough met gedetailleerde kaarten van de locaties, verzamelobjecten en doelwitten. Daarbij krijg je ook exclusieve toegang tot een mobiele e-guide voor een tweede scherm-ervaring.

Uitgegeven door PRIMA games

Pre-order de Strategy Guide nuAssassin’s Creed Origins Comics

Titan Comics presenteert een miniserie van vier Assassin's Creed Origins comics, geschreven door Ann Toole. Ze vertellen het verhaal van de eerste jaren van de Orde der Assassins, met nieuwe personages en belangrijke historische personages.

Uitgegeven door Titan Comics

Pre-order

Aanbevolen Nieuws