arrowLeft arrowRight play asscreedf2 lambda mu hand alpha beta gamma delta epsilon zeta eta theta iota kappa arrow-down pc ps4 ps4 download xbox1 xbox1 download arrow arrow-right arrow-up twitter facebook facebook like glyph-error glyph-all glyph-friends glyph-mine glyph-trending flag filter calendar plus heart
TALLOZE MEESLEPENDE AVONTUREN
Duik in vele unieke missies in het zand en de talloze verhalen van het Oude Egypte. Elke missie geeft je een dieper inzicht in deze mysterieuze wereld.
NIEUW MISSIESYSTEEM
Verhalen zo diep als het zand

Assassin’s Creed® Origins is veel meer dan alleen maar het verhaal over de oorsprong van de Broederschap. Op je reis hoor je vele intense, emotionele en gedenkwaardige verhalen die een groter beeld schilderen van de wereld en de mensen. Je kunt net zoveel nevenmissies spelen als je wilt of je kunt gewoon het verhaal van het begin tot het einde spelen.

Missies kun je in elke volgorde spelen die je wilt. Elke missie heeft een eigen verhaallijn en doelstellingen en geen twee missies zijn gelijk.NIEUW AI-SYSTEEM
Altijd actief, nooit voorspelbaar

Dankzij een splinternieuw AI-systeem reageert de wereld van Assassin's Creed® Origins sneller en dynamischer dan ooit tevoren.

Elk personage gedraagt zich als een zelfstandig individu met zijn eigen doelen en behoeftes. Ze staan op als ze dat willen, lopen door de straten wanneer ze dat willen en gaan naar bed als de avond valt. Ze leven hun eigen leven zoals hen dat goeddunkt, dus als je een doelwit volgt, kan het voorkomen dat hij niet is waar je hem verwacht. Vandaag kunnen ze in een andere stad zijn, morgen staan ze misschien wel vlak achter je.

Nu er overal in de wereld intelligentere personages aanwezig zijn, weet je nooit waar en wanneer je belangrijke doelwitten of gevaarlijke bandieten zult ontmoeten. Of zelfs partijen die tegen elkaar vechten en geen idee hebben dat jij er ook bent. De wereld zit boordevol leven, zelfs een ronddwalend nijlpaard kan het verschil betekenen tussen een sluipaanval en een gigantische vechtpartij. Wat voor stempel jij op de Oude Egyptische wereld drukt, ligt geheel aan jezelf.

Ook zijn er allerlei nieuwe vijanden, waaronder nieuwe eindbazen, elk met een eigen unieke vechtstijl.